Meditația Fecioarei Maria – Conectarea cu Dumnezeu prin inimă

Inner Wisdom

Versiunea în Limba Română

Suflete divine,

Doresc să vă împărtășesc această meditație divină primită de la Fecioara Maria, pe data de 30 iunie 2020.

De când a oferit această meditație sacră, îl simt pe Dumnezeu peste tot, simt valuri de iubire în fiecare celulă a ființei mele și pentru mine, este una dintre cele mai frumoase meditații pe care le-am făcut vreodată.

Intenția de a crea și împărtăși această meditație este pentru a ii sprijinii pe cei care doresc să aibă o conexiune mai puternică cu Sursa prin inimile lor.

Deși aceasta este o meditație făcută din înțelepciunea pe care a oferit-o prin canalizare, am rugat-o să trimită valuri de iubire în timp ce ascultați, pentru a va putea deschide  inima mai ușor în timpul meditației.

INSTRUCȚIUNI:

1. Folosește propria metodă pentru a intra intr-o stare totală de relaxare. Relaxeaza-ți mușchii și concentreaza-te asupra respirației. Inspira adanc pe nas si expira incet pe gura. Continua sa respire asa pentru cateva momente.

2. Închide ochii și conștient, mutăți atenția in chakrei inimii. Incet, intra in inima ta si incepe sa simti iubire. Simte iubire pentru tine, pentru umanitate, pentru natura, animale, pentru întreaga creatie.

3. Coboara din ce în ce mai adânc în inima ta, emanând toată iubirea pe care o simti. Mai profund și mai profund și mai profund. Există atâta de multa iubire!
Din nou, mergi din ce în ce mai adânc.

4. Acum, ajungi într-un punct în care vezi o lumină mică. Observa acea lumina. Cu cat te concetrezi mai mult asupra ei, ea crește.
Observa cum creste din ce in ce mai mult. Ce este această lumină?
Este legătura ta cu Dumnezeu.

5. Încet, cu intenția și focalizarea ta, adu această lumină la suprafață. Cere-i lui Dumnezeu săîmbrățișeze întreaga ta ființă cu aceasta lumina.
Roaga-l ca această conexiune să rămână pentru totdeauna.
Ești conectat la Sursa infinita de iubire. 
Esti parte din Dumnezeu.
Acum esti in siguranta.
Acum poti sa iti deschizi inimia din nou.

6. Permite-i sufletului  să se cufunde din ce în ce mai adânc în inima lui Dumnezeu și fi constient de ce simți sau ce vezi. Simte și inspira, toată divinitatea sa. Inspira aceste valuri de iubire in întreaga ta ființă.
Umple-te cu iubirea divină.
Peste tot este doar iubire.
Dansează în acest ocean de iubire.
Contopeste-te cu tot ce exista.

7. Ofera această iubire celor dragi. Simte iubire pentru natură, animale, păsări oceane, copii,umanitate.

8.Iubirea lui Dumnezeu este în tine. Nu trebuie să mergi într-un loc îndepărtat. Chiar în interiorul tau, este portalul care te ghideaza in inima Sursei Divine. Aminteste-ti, aminteste-ti cine esti și găseste acel punct, acea lumină, permite-i să crească. Nu-l îngropa din nou.
Bucurate de aceasta lumina.
Esti parte din tot ce exista, parte din Dumnezeu.
Acum, totul în jurul tău este frumos.
Exista atâta frumusețe, în jurul tău. Când te concentrezi pe aceasta lumină, totul se transforma îndivinitate. Îl vezi pe Dumnezeu, este peste tot. 
Chiar și în cea mai mică insectă. 
Observa acel punct de lumină în toata creatia .
Totul este conectat la Sursa infinita de iubire.
Ești înconjurat de Dumnezeu.

9. Rămâi în inima ta, răspândeste iubirea și aminteste-ti mereu, tot ceea ce ai nevoie este deja în interior.

 

Fi binecuvântat în NUMELE LUI DUMNEZEU!

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *